Laatste nieuws:

Hoe werkt de Buurtbus en de Regiobus Lijn 408

Hoe werkt de Buurtbus en de Regiobus Lijn 408

Hoe werkt de Buurtbus Heiloo


Abonnement
Om te kunnen reizen met de Buurtbus Heiloo, moet u abonnee zijn van de Vereniging Buurtbus Heiloo (VBH). U kunt dit abonnement aanvragen via het menu abonnement op deze website. Een abonnement kost  € 30,00 per persoon per kalenderjaar + eenmalig € 2,50 inschrijfgeld. Na aanmelding en betaling ontvangt u uw abonneepas, die u moet tonen aan de chauffeur. Zorg dat u die bij u hebt als u met de Buurtbus Heiloo wilt reizen!

Het reizen
Als u mee wilt met de Buurtbus Heiloo, kunt u langs de route staan die de bus rijdt (zie ook menu Buurtbus Heiloo/Route en dienstregeling). Steek uw hand op als u de bus aan ziet komen rijden.

Als u instapt, moet u uw abonneepas aan de chauffeur laten zien.

De chauffeur helpt u zo nodig met instappen en tilt een eventuele rollator in de bus..

Hoe werkt de Regiobus Heiloo-Egmond aan Zee lijn 408

Vervoersbewijs
Om te kunnen reizen met de Regiobus Heiloo-Egmond aan Zee hoeft u niet in het bezit te zijn van een abonnement van de vereniging Buurtbus Heiloo. U kunt  gebruik te maken van uw eigen OV-kaart of door een los kaartje te kopen bij de chauffeur uitsluitend d.m.v. pinbetaling

Het reizen
Als u mee wilt met de Regiobus Heiloo-Egmond aan Zee kunt u langs de route staan waar de bus doorheen rijdt (zie ook menu Regiobus Heiloo-Egmond aan Zee/ Route en dienstregeling). Steek uw hand op als u bij de halte staat en de bus aan ziet komen rijden.

Als u instapt moet u met uw OV-kaart inchecken en bij het verlaten van de bus weer uitchecken.

Een rollator, buggy en/of uw boodschappen kunnen mee in de Regiobus. Als u wilt, kan de chauffeur u helpen met in- en uitstappen en het in- en uitklappen van uw rollator of buggy.